fbpx
Akcija!

🐕‍🦺Inovacija-pobiralec pasjih iztrebkov🐕‍🦺

27,00

Pobiralec pasjih iztrebkov bodo cenili vsi lastniki svojih štirinožnih ljubljenčkov. Nabiralnik je izdelan iz trpežne plastike in bo služil kot zelo koristen pomočnik pri opravljanju tega neprijetnega dela. Pobiralec je razdeljena na dva dela. Sestava pobiralnika je enostavna, zaponko kliknete z enega dela na drugega. V ročaju nabiralnika je skrit poseben mehanizem, ki s pomočjo dveh vzmeti ob pritisku odpre glavo zbiralca. Glava je opremljena z zobmi (podobnimi čeljusti) za lažje iskanje, takoj ko spustite ročaj, se glava ponovno zapre in vsebino lahko udobno prenesete v posodo. Za čistejše in udobnejše zbiranje priporočamo, da v glavo nabiralca položite prtiček ali vrečko. Nabiralnik lahko uporabljamo na različnih vrstah površin, kot so trava, beton, pesek ali gramoz. Vzdrževanje je preprosto, samo operemo z milom in vodo.

 

Naj bodo sprehodi z hišnimi ljubljenčki še prijetnejši, saj vas sedaj ne bo skrbelo kako boste pospravili kakec od vašega ljubljenčka.

Priporočamo, da uporabljate razgradljive vrečke ali papirnate robčke. Varujmo naravo, kjer je to le možno.

 

 

Kategorija:

Nad inovativnim pobiralcem pasjih iztrebkov, bodo sedaj navdušeni lastniki svojih štirinožnih ljubljenčkov. Pobiralec za čiščenje pasjih iztrebkov je inovacija, katera je bila zasnovana pred kratkim z namenom, da se lastnikom psom olajša pobiranje pasjih iztrebkov. Pobiralec je zasnovan iz trpežne plastike in bo služil kot zelo koristen pomočnik pri čiščenju pasjih iztrebkov. Pobiralec je razdeljena na dva dela. V ročaju nabiralnika je mehanizem, ki s pomočjo dveh vzmeti ob pritisku odpre glavo zbiralca. Glava je opremljena z zobmi (podobnimi čeljusti) za lažje iskanje, takoj ko spustite ročaj, se glava ponovno zapre in vsebino lahko udobno prenesete v posodo. Za čistejše in udobnejše zbiranje priporočamo, da v glavo nabiralca položite robček ali vrečko. Nabiralnik lahko uporabljamo na različnih vrstah površin, kot so trava, beton, pesek ali gramoz. Vzdrževanje pa je popolnoma preprosto, samo operemo z milom in vodo.

Ta pobiralec predstavlja veliko prednost pred ostalimi, saj je tako majhen, da ga ne bo opazil niti vaš kuža. Prednost pobiralca pasjih iztrebkov je v tem, da ga lahko pospravite v torbo ali v žep ali si ga pripnete za hlače in je skoraj neopazen.

Naj bodo sprehodi z hišnimi ljubljenčki še prijetnejši, saj vas sedaj ne bo skrbelo kako boste pospravili kakec od vašega ljubljenčka.

Priporočamo, da uporabljate razgradljive vrečke ali papirnate robčke. Varujmo naravo, kjer je to le možno.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart