fbpx
Akcija!

­čÉĽÔÇŹ­čŽ║Inovacija-pobiralec pasjih iztrebkov

Original price was: €25,00.Current price is: €17,99.

Pobiralec pasjih iztrebkov bodo cenili vsi lastniki svojih ┼ítirino┼żnih ljubljen─Źkov. Nabiralnik je izdelan iz trpe┼żne plastike in bo slu┼żil kot zelo koristen pomo─Źnik pri opravljanju tega neprijetnega dela. Pobiralec je razdeljena na dva dela. Sestava pobiralnika je enostavna, zaponko kliknete z enega dela na drugega. V ro─Źaju nabiralnika je skrit poseben mehanizem, ki s pomo─Źjo dveh vzmeti ob pritisku odpre glavo zbiralca. Glava je opremljena z zobmi (podobnimi ─Źeljusti) za la┼żje iskanje, takoj ko spustite ro─Źaj, se glava ponovno zapre in vsebino lahko udobno prenesete v posodo. Za ─Źistej┼íe in udobnej┼íe zbiranje priporo─Źamo, da v glavo nabiralca polo┼żite prti─Źek ali vre─Źko. Nabiralnik lahko uporabljamo na razli─Źnih vrstah povr┼íin, kot so trava, beton, pesek ali gramoz. Vzdr┼żevanje je preprosto, samo operemo z milom in vodo.

 

Naj bodo sprehodi z hi┼ínimi ljubljen─Źki ┼íe prijetnej┼íi, saj vas sedaj ne bo skrbelo kako boste pospravili kakec od va┼íega ljubljen─Źka.

Priporo─Źamo, da uporabljate razgradljive vre─Źke ali papirnate rob─Źke. Varujmo naravo, kjer je to le mo┼żno.

 

 

Nad inovativnim pobiralcem pasjih iztrebkov, bodo sedaj navdu┼íeni lastniki svojih ┼ítirino┼żnih ljubljen─Źkov. Pobiralec za ─Źi┼í─Źenje pasjih iztrebkov je inovacija, katera je bila zasnovana pred kratkim z namenom, da se lastnikom psom olaj┼ía pobiranje pasjih iztrebkov. Pobiralec je zasnovan iz trpe┼żne plastike in bo slu┼żil kot zelo koristen pomo─Źnik pri ─Źi┼í─Źenju pasjih iztrebkov. Pobiralec je razdeljena na dva dela. V ro─Źaju nabiralnika je mehanizem, ki s pomo─Źjo dveh vzmeti ob pritisku odpre glavo zbiralca. Glava je opremljena z zobmi (podobnimi ─Źeljusti) za la┼żje iskanje, takoj ko spustite ro─Źaj, se glava ponovno zapre in vsebino lahko udobno prenesete v posodo. Za ─Źistej┼íe in udobnej┼íe zbiranje priporo─Źamo, da v glavo nabiralca polo┼żite rob─Źek ali vre─Źko. Nabiralnik lahko uporabljamo na razli─Źnih vrstah povr┼íin, kot so trava, beton, pesek ali gramoz. Vzdr┼żevanje pa je popolnoma preprosto, samo operemo z milom in vodo.

Ta pobiralec predstavlja veliko prednost pred ostalimi, saj je tako majhen, da ga ne bo opazil niti va┼í ku┼ża. Prednost pobiralca pasjih iztrebkov je v tem, da ga lahko pospravite v torbo ali v ┼żep ali si ga pripnete za hla─Źe in je skoraj neopazen.

Naj bodo sprehodi z hi┼ínimi ljubljen─Źki ┼íe prijetnej┼íi, saj vas sedaj ne bo skrbelo kako boste pospravili kakec od va┼íega ljubljen─Źka.

Priporo─Źamo, da uporabljate razgradljive vre─Źke ali papirnate rob─Źke. Varujmo naravo, kjer je to le mo┼żno.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart